VEG-UP MAKE-UP

PRESTATIE: De Veg-Up make-up lijn bevat referenties en nuances die alle behoeften dekken. Ondanks de natuurlijke oorsprong bevatten alle producten een hoge pigmentatie, en mede door de prestaties kunnen de producten ook goed gebruikt worden in de professionele make-up industrie. Alle producten bevatten natuurlijk beschermende factoren, zoals de Laminaria algen, om de huid te beschermen tegen externe factoren. Rhodiola Rosea, staat algemeen bekend om zijn helende / regelende eigenschappen bij reacties van stressvolle omstandigheden van de huid. De unieke eigenschappen van deze make-up is dan ook het harmoniseren van de huid bij het gebruik van make-up met een opvallend natuurlijk effect.
 
MILIEU: De Veg-Up make-up assortiment bevat gecertificeerde biologische ingrediënten, maar ook de verpakking heeft respect voor de natuur.
De verpakking is gemaakt van gerecycled karton, gerecycleerd plastic afgeleid van maïs. (bio afbreekbare plastic)
Er worden géén dierproeven op de ingrediënten of op eindproducten gedaan!
 
NATUUR: In de natuur vinden we alles wat u nodig heeft om een ​​geweldige formule met hoge prestaties te krijgen. In ons aanbod vindt u bekende ingrediënten samen met de ongebruikelijke ingrediënten, omdat onze inzet is te experimenteren en nieuwe grenzen te indekken in de Cosmetica wereld. De producten zijn BDIH organic en vegan gecertificeerd.
 
Vegan, Dierproefvrij, 99% Gerecycled Materiaal, 
Gluten Vrij en 99,6% Natuurlijke ingrediënten.

 Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door te bladeren deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies