SAMPLE BOX
Reviews | Review toevoegen

Iva Natura Sample Box

Artikelnummer

S01 

Standaard levertijd

2 dagen

€ 2,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een mooie sample box van Iva Natura met hierin 10 verschillende testers.

Inhoud van deze box bestaat uit:

- Black Face Mask 7ml
- Anti Aging cream 5ml
- Anti Blemish cream 5ml
- Whitening cream 5ml
- Moisturizing Body Lotion 7ml
- Nappy Cream 7ml
- Calming Shower Gel 10ml
- Black Shampoo 10ml
- Shampoo Daily Care 10ml
- Conditioner Daily Care 10ml 

Een mooie box met verschillende producten om een eerste indruk van de producten te krijgen alvorens u overgaat tot aankoop van de producten.
Mocht u een ander product willen testen, die hier niet tussen zit, stuur ons dan een mail en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iva Natura komt uit Turkije. De hoofdingrediënten in Iva Natura producten komen uit verschillende gebieden van Anatolië. Deze speciale kruiden, plant extracten, mineralen en andere componenten, die overleven en standvastig bloeien in verschillende klimaten, zijn door Iva Natura bij elkaar gevoegd tot een schoonheidsproduct dat voortkomt uit de natuur. Iva Natura producten zijn biologisch gecertifeerd, Vegan gecertificeerd, dierproefvrij en dragen het ETKO Keurmerk. Vrij van schadelijke stoffen als GMO, Parabenen, Parafine, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrochemical, Phenoxyethanol, Siliconen en kunstmatige kleur- of geurstoffen.


 

Review toevoegen

Het kan even duren voordat de review zichtbaar is op de website, dank voor uw geduld

Geen reviews gevonden.

Meer reviews