RETOURBELEID
 
ZICHTTERMIJN:
Net als bij ieder andere web aankoop, heeft u ook bij de aankoop van producten via www.way2natural.nl als consument de mogelijkheid de gekochte producten zonder opgave van redenen te retourneren gedurende 14 dagen. Dit zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

HIERVOOR HEBBEN WIJ ONS RETOURBELEID:
Is het bestelde artikel niet helemaal naar wens of heeft u gewoon een verkeerd artikel besteld? Geen probleem, alle artikelen die op deze site online besteld en betaald zijn kunnen binnen 14 dagen (wettelijk vastgesteld termijn) retour gezonden worden. 
 
SPELREGELS BIJ HET RETOURNEREN VAN EEN PRODUCT:
Wilt u een product retourneren, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Het makkelijkste is om dit via de mail aan ons door te geven: info@way2natural.nl. De producten die u terugstuurt mogen niet open geweest of gebruikt / getest zijn. Omdat het hier om biologische cosmetica producten gaat, is het van groots belang dat wij de artikelen ongeopend retour krijgen geleverd. Zowel het product als de verpakking dienen in originele en onbeschadigde staat te zijn.
 
Om uw product terug te sturen gebruikt u ons retouradres:

Way 2 Natural
Gravin Margarethahof 7
2114 DX Vogelenzang
(Nederland)

 
HOE KRIJG IK MIJN GELD TERUG?
Als u een product retour stuurt, ontvangt u de betaling wanneer wij het retour gestuurde product in goede staat hebben ontvangen.
Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het product retour hebben ontvangen.
Wij zullen u altijd het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die u heeft moeten betalen bij het bestellen van de producten terugbetalen, mits meerdere producten gekocht welke niet geretourneerd worden.
 
HOE ZIT HET MET DE RETOURVERZENDKOSTEN?
De kosten om het pakket retour te sturen naar ons zijn voor uw rekening. 
 
OVERIGE VRAGEN?
Heeft u nog meer vragen over ons retourbeleid, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via info@way2natural.nl.