Pinkit test Iva Natura Shampoo en Conditioner Daily Care

Van het merk Iva Natura heb ik een shampoo & conditioner ontvangen uit de Daily Care lijn. Omdat ik bijna elke dag mijn haar was, past deze lijn denk ik ook het beste bij mij. Iva Natura is een biologisch merk dat word verkocht bij Way2Natural. Beide producten heb ik de afgelopen weken lekker gebruikt, en vandaag ga ik er wat meer over vertellen.

ivanatura1

Qua uiterlijk zien de flacons beide er heel netjes uit, ze voelen ook wat zwaarder aan. Absoluut goede kwaliteit en daar hou ik wel van. De shampoo bevat 400ml en de conditioner 250ml. Ik gebruik zelf altijd meer conditioner, en had liever gehad dat de hoeveelheid omgedraaid zou zijn haha. Met beide flacons kan je echt wel een aantal weken vooruit, want je hebt van zowel de shampoo als de conditioner steeds maar een beetje nodig.

ivanatura2
Iva Natura Shampoo Daily Care

“Bereid met de essenties van Tijm, verzameld uit de hellingen van de berg “Erciyes” in Kayseri. De Erciyes berg is een inactieve stratovulkaan en reikt met zijn top van ruim 3.900 meter de wolken. Het is de hoogste berg van Centraal-Anatolië en is het hele jaar lang bedekt met sneeuw. Tijm heeft een sterke aromatische geur en geeft een kalmerend gevoel. Daarnaast bevat Tijm de stof Thymol. Deze stof helpt het haar zijn vitaliteit te herwinnen door het verstrekken van de voedingsstoffen en het behouden van het vochtbalans.”

De ingrediënten:

ivanatura4ivanatura3
Iva Natura Conditioner Daily Care

“Conditioner voor de dagelijkse verzorging van het haar met Tijm extract gewonnen uit de rivierbedden van de Coruh River in het noordoosten van Anatolië. Deze rivier behoord tot de snelst stromende rivieren ter wereld en strekt ruim 425 km door Turkije. Het helpt om de vitaliteit van droog haar te herwinnen en om de juiste balans tussen de voedingstoffen en vocht te vinden. “

De ingrediënten:

ivanatura5
ivanatura6
Tijdens het gebruik valt mij gelijk de geuren op van beide producten, vooral de Tijm ruik je wel echt goed. Daar moet je dus wel van houden. Ik vind zelf vooral de conditioner erg lekker ruiken. Van zowel de shampoo als de conditioner heb je maar een beetje/normale hoeveelheid nodig om je haar schoon en zacht te krijgen. Ik merk dat mijn haren goed doorkambaar zijn en dat ik ook minder last heb van een drogere hoofdhuid (schilfertjes…). Voor mijn haar zijn zowel de shampoo en conditioner uit de Daily Care lijn, hele fijne producten om te gebruiken.

De Iva Natura Shampoo Daily Care (400ml) kost €13,95,- en de Daily Care Conditioner (250ml) kost €11,95,- . De producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Way2Natural.

post signature

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.