ALTEYA ORGANICS 

Alteya Organics werd officieel opgericht in 1999. Echter is de teelt en de zorg voor rozen een familie traditie die begon in de vroege jaren 1900. Onze biologische rozenvelden, afgeschermd door de hellingen van twee majestueuze bergketens, liggen in het hart van de Bulgaarse Rozenvallei, het land van de Thracische koningen en de thuisbasis van de mooiste bloem in de wereld – de Bulgaarse Rose.

We kweken en oogsten rozen en lavendel en destilleren hoogwaardige essentiële oliën  bloemenwater met behulp van generaties-oude recepten. Daarnaast bieden ook een breed scala van biologische plantaardige extracten, oliën en kruiden uit de eco-regio’s van het Balkan gebergte. Na vele jaren van uitgebreid onderzoek, verbeterde we onze eigen stoom-destillatie methode. Deze traditie is een huwelijk aangegaan met de wetenschap om de essences de dermatologie-graad te laten behalen met behouden van de therapeutische eigenschappen en de synergie van de planten.


  


Bezig met laden...
67%
visibility
shopping_cart

Veg-Up Liquid Lipstick Diamond

Liquid Lipstick Daimond geeft uw lippen intensief vochtig en beschermt de gevoelige huid.

16,49

5,49

67%
visibility
shopping_cart

Veg-Up Liquid Lipstick Tulip

Liquid Lipstick Tulip geeft uw lippen intensief vochtig en beschermt de gevoelige huid.

16,49

5,49

67%
visibility
shopping_cart

Veg-Up Liquid Lipstick Orchid

Liquid Lipstick Orchid geeft uw lippen intensief vochtig en beschermt de gevoelige huid.

16,49

5,49

61%
visibility
shopping_cart

Veg-Up Liquid Lipstick Petunia

Liquid Lipstick Petunia geeft uw lippen intensief vochtig en beschermt de gevoelige huid.

16,49

6,49


Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door te bladeren deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies