IVA NATURA

Alle hoofdingrediënten in onze producten komen uit verschillende gebieden van Anatolië (Turkije). Voor u hebben we deze speciale kruiden, plant extracten, mineralen en andere componenten, die overleven en standvastig bloeien in verschillende klimaten, bij elkaar gevoegd tot een schoonheidsproduct dat voortkomt uit de natuur.

Iva Natura deelt met u deze schoonheid en verzet zich tegen de bijtende omstandigheden van de stad met behulp van de rijke eigenschappen van de natuur en de energierijke Anatolië. 

Om u kennis te laten maken met de natuurlijke eigenschappen van deze producten worden er geen kunstmatige ingrediënten gebruikt. In plaats daarvan worden ultra moderne technieken toegepast, waarbij alle productiestappen streng gecontroleerd en gemonitord worden. 

De planten worden gekweekt en geoogst en uiteindelijk worden de kruiden extracten hieruit verkregen en voorzien van erkende internationale certificaten, voor deze erkenning worden inspecties en controles uitgevoerd op locatie.

Alle 26 producten van Iva Natura zijn Biologisch gecertificeerd door ETKO, het certificerende orgaan in Turkije welke Cosmos Organics gecertificeerd is. Cosmos organics is de overkoepelende organisatie voor instanties welke de wereldwijde biologische markt bewaken zoals ECOcert, BDIH, ETKO, ICEA etc. (www.cosmos-standard.org) 
Bovendien dragen alle producten ook het VEGAN certificaat!
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door te bladeren deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies