Beautytag test Iva Natura Cream Peeling

Ik had jullie beloofd om ook nog een review te schrijven over de Iva Natura Cream Peeling. Ik kreeg namelijk van Esen, eigenaresse van Way 2 Natural naast de anti aging cream ook de cream peeling opgestuurd. Nog even kort iets over Iva Natura. Iva Natura is volgens Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica. De complete lijn bestaat uit diverse heerlijke producten verdeeld over drie categorieën namelijk: Hair Care, Skin Care en Face Care. Alle hoofdingrediënten komen uit Anatolië (Turkije) en dragen het Etko-keurmerk. De producten zijn vrij van stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phtalaten. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn dierproefvrij. Daarom ben ik ook enorm trots dat ik dit prachtige merk wederom aan jullie mag laten zien. Vandaag is dus de cream peeling aan de beurt.

 

Scrub/peeling

Het voordeel van een goede scrub behandeling is dat het je huid zacht, schoon en glad wordt en ontdaan is van dode huidcellen. Een scrubbeurt is goed voor alle huidtypes. Alleen als je een hele droge en/of gevoelige huid hebt zul je het heel voorzichtig aan moeten pakken en wat minder vaak moeten doen. Met voorzichtig aanpakken bedoel ik  dat je een srubproduct kiest met zo fijn mogelijke korreltjes en goede verzorgende ingrediënten voor je huid. De cream peeling van Iva Natura is zo’n mooi product met verzorgende eigenschappen en fijne korrel.

Iva Natura 5

Iva Natura cream peeling

Ik schreef een review over deze cream peeling van Iva Natura op AlleenPuur

Iva Natura 2
Deze Cream Peeling 150 ml van Iva Natura is te koop voor €15,95 op de webshop van Way2Natural

Neem gerust eens een kijkje op de website van Way2Natural


Ik kreeg een sample mee van de black face mask met Kleefkruid extract uit Diyarbakir. Na de peeling kon ik het niet nalaten om het het masker te gebruiken. Want zeg nou zelf het aanbrengen van dit masker in deze kleur is toch wel een feessie. Lol.
Iva Natura black grap


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Gebruik jij wel eens biologische cosmetica?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

      30-01-2018 23:22     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.